Hopp til innholdet
21688449_898394330326743_712786958133554963_o

Nye padlere

Vi ønsker nye padlere velkommen.  Forside

Hvordan bli medlem i MIL Padling?

For å bli medlem i padlegruppen til MIL, må man være medlem i MIL. Det betyr at man betaler medlemsavgift til MIL (400 NOK/år for en familie, 200 NOK/år for enkeltmedlemsskap), og svært mange i Malvik kommune gjør det allerede pga. fotball, håndball osv. til barna. Medlemsavgiften i MIL Padling kommer i tillegg, og er 500 NOK/år for en familie og 350 NOK/år for enkeltmedlemmer.

I løpet av 2020 innfører MIL et nytt medlemssystem, og mange av dere er oppført der fra før med tilknytning til padlegruppen. De som har betalt medlemsavgift til MIL Padling i 2019 og som ikke er registrert i MIL sitt nye system kommer til å bli registrert snart, og det kan medføre at du mottar en epost som bekreftelse direkte fra systemet. Når systemet er i full drift blir alle regninger (MIL medlemsavgift, MIL Padling medlemsavgift, betaling for lagringsplass på klubbhuset) utsendt gjennom det nye medlemssystemet.

Vil du bli medlem i MIL Padling, gjerne ta kontakt med økonomiansvarlig Bart Hendriks ([email protected], tlf. 45261691). Da blir du registrert som medlem i MIL Padling, og hvis du ikke har (familie)medlemskap i MIL sentralt fra før så kan det gjøres samtidig.

Hvilke fordeler gir medlemskapet?

Medlemskap i padlegruppen gir tilgang til alle aktiviteter og til gratis bruk av gruppens utstyr (lagret i klubbhuset på Midtsand; kajakker, årer, sikkerhetsutstyr, tilhenger, osv.). Man kan også få leie lagringsplass til egen kajakk på klubbhuset, som koster 300 NOK / plass / år.

I tillegg til dette vil du bli kjent med mange hyggelige mennesker, delta på felles ukepadlinger og turer som arrangeres i klubbens regi. Kort sagt, du får du veldig mye igjen for pengene?

 

Velkommen til Facebookgruppa vår MIL Padling!

MIL Padling er en side hvor medlemmer av gruppen kan opprette arrangement, invitere til turer, selge og kjøpe utstyr, dele bilder og padleopplevelser, tips, råd og andre padlerelaterte ting for padlefellesskapet.