Hopp til innholdet
20240102_193159

Hjertestarter og 1.hjelpskurs

Din kunnskap er alles trygghet – uansett rolle og engasjement
Mottakelse av hjertestarter og kurs🫶
Tirsdag gjennomførte vi kurs i bruk av hjertestarter og hjerte- og lungeredning i MIL.
Tusen takk til Ida Eides Minnefond for vegghengt hjertestarter
til Abrahallen og for verdifull læring for våre frivillige😃

Kan være et bilde av tekst som sier 'Malvik IL inviterer til gratis 1.hjelpskurs MALVIKI.L. Verdifull vaffelsteker, trener, tillitsverv, supporter eller bare engasjert? Bli med pả kurs bruk αν hjertestarter og hjerte- og lungeredning. Som idrettslag har vi hoy aktivitet, og flere arrangement med mye folk til stede. Din kunnskap er alles trygghet- uansett rolle eller engasjement. Tid: Tirsdag 2. januar, kl. 18:00- 20:00 Sted: Abrahallen 2.etg. Pảmelding: se link kommentarfelt. Kurset ledes av erfarne kursledere fra Snogg og forbindelse med mottakelse av hjertestarter fra Ida Eides Minnefond. Ida Eides MINNEFOND Orkla Wound Care snogg'