Hopp til innholdet

Svømming

Svømmeavdelingen

MIL Svøm har som målsetting å arbeide for utvikling og fremme av svømmeidretten på alle nivåer, i et miljø preget av trygghet og godt kameratskap.

Etter Norges Svømmeforbunds definisjon så er svømmeavdelingen en breddeklubb. I en breddeklubb er hovedmålsettingen å utvikle grunnleggende ferdigheter i svømming, hos barn, ungdom og voksne. Klubben skal ha et godt opplæringstilbud, og muligheter for videre trening på bredde – og mosjonsnivå etter endt opplæring. I tillegg ønsker MIL Svøm at våre svømmere skal ha muligheten til å kunne satse også på høyere nivå. Denne satsingen ivaretas gjennom å legge forholdene til rette for at svømmerne får gode treningsforhold og utfordringer i egen klubb, samt at det kan initieres samarbeid med andre klubber i kretsen når det er behov for ytterligere satsning.

Svømmeavdelingen er en del av Malvik Idrettslag. Malvik IL er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Trøndelag Idrettskrets. Medlemskap i svømmeavdelingen forutsetter medlemskap i Malvik IL.

 

 

LÅMØ 2021 - Namsos

Pga pandemien ble årets LÅMØ 2021 utsatt til 3-5 september. Av de kvalifiserte svømmerne var det to som deltok fra Malvik IL Svømming. Telma tok bronse på 200 medley. Hun fikk også pokal for en solid 5. plass sammenlagt. Både Telma og Elias tok flere personlige rekorder under stevnet som viser at det er lagt ned et solid treningsarbeid under pandemien. Kristian var med som trener og var svært fornøyd med innsatsen.

Oppdatert 22. februar 2022