Hopp til innholdet

Svømming

Svømmeavdelingen

MIL Svøm har som målsetting å arbeide for utvikling og fremme av svømmeidretten på alle nivåer, i et miljø preget av trygghet og godt kameratskap.

Etter Norges Svømmeforbunds definisjon så er svømmeavdelingen en breddeklubb. I en breddeklubb er hovedmålsettingen å utvikle grunnleggende ferdigheter i svømming, hos barn, ungdom og voksne. Klubben skal ha et godt opplæringstilbud, og muligheter for videre trening på bredde – og mosjonsnivå etter endt opplæring. I tillegg ønsker MIL Svøm at våre svømmere skal ha muligheten til å kunne satse også på høyere nivå. Denne satsingen ivaretas gjennom å legge forholdene til rette for at svømmerne får gode treningsforhold og utfordringer i egen klubb, samt at det kan initieres samarbeid med andre klubber i kretsen når det er behov for ytterligere satsning.

Svømmeavdelingen er en del av Malvik Idrettslag. Malvik IL er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Trøndelag Idrettskrets. Medlemskap i svømmeavdelingen forutsetter medlemskap i Malvik IL.

 

 

Tidtakerutstyr - Desember 2022

7. desember 2022: Endelig er vi eiere av vårt eget tidtakerutstyr. På bildet er innslagsplatene montert. Utstyret ble testet på klubbstevnet 14. desember 2022 og fungerte helt perfekt.

Julelauget - Desember 2022

Da er Julelauget 2022 historie. Veldig mye god svømming over to dager, både fra de yngre svømmerne og de mer rutinerte. Her ble det satt personlige rekorder over hele spekteret.

Det manglet bare et par fattige sekunder på at det unge lovende damelaget vårt tok medalje på 4x50 meter fri stafett. Herrene viste ingen nåde stakk av med gullet etter en veldig veldig spennende sluttspurt!!

Det var mange flere fra Malvik som deltok på Julelauget enn det bildet viser. Lagbildet ble tatt søndag etter stafetten som var siste øvelse. Super innsats av alle! 😀

Verdal Open - September 2022

Da er vi endelig i gang med sesongen -22/23, og første stevne på lista denne høsten er Verdal Open. Dag 1: God innsats fra alle svømmerne under kyndig ledelse av vår nye trener Terje.

LÅMØ 2021 - Namsos

Pga pandemien ble årets LÅMØ 2021 utsatt til 3-5 september. Av de kvalifiserte svømmerne var det to som deltok fra Malvik IL Svømming. Telma tok bronse på 200 medley. Hun fikk også pokal for en solid 5. plass sammenlagt. Både Telma og Elias tok flere personlige rekorder under stevnet, noe som viser at det er lagt ned et solid treningsarbeid under pandemien. Kristian var med som trener og var svært fornøyd med innsatsen.

Oppdatert 4. januar 2023