Hopp til innholdet

Aktiviteter

Malvik svømmeklubb har et bredt aktivitetstilbud innen svømmeopplæring og konkurransesvømming.

 

Svømmeskolen:

  • Svømmeskolen drives etter svømmeforbundets kursmodell med konkrete delmål for hvert kursnivå.

 

Svømmeavdelingen:

  • Utøverne i svømmeklubben er delt inn i 4 grupper; A, B, C og D. De som kommer inn i svømmeklubben fra svømmeskolen starter i D-gruppa hvor fokus er å gi en myk overgang fra svømmeskolen.

 

Treningsleir:

  • Klubben har ambisjon om å arrangere en årlig oppstartsleir. Dette vil normalt være en leir med 5-6 dagers varighet lagt til sommerferiens nest siste uke. Treningsleiren har A til C gruppa som målgruppe.

 

Stevner:

  • Hovedaktiviteten på stevnefronten er fra september til november på høsten og fra januar til midten av juni på våren. I Malvik IL Svømming settes det opp en terminliste med stevner per halvår (høst/vår), som viser hvilke stevner klubben vil delta på. Terminlisten viser også hvilke av svømmegruppene (A-D) som kan delta på hvert enkelt stevne. De aller fleste av stevnene på terminlista er krets-stevner i regi av klubbene i Trøndelag svømmekrets. Se ellers svømmeavdelingens klubbhåndbok for mer utfyllende informasjon om stevner.

 

Andre aktiviteter og arrangement:

  • Avdelingen har som målsetting å arrangere avslutning med klubbstevne til jul og sommerferie. Da vil det også være aktuelt med en samling med mat og sosialt samvær. I tillegg har klubben alltid en ambisjon om å samle svømmerne og av og til foresatte, til andre sosiale sammenkomster og tiltak som også strekker seg utenfor bassenget.