Hopp til innholdet
252404760_6596560140384723_657688660509357489_n

Idrettens hederskveld

Fredag 5. november 2021 var det duket for Idrettens hederskveld for idretten i Trøndelag.

I Malvik er årets ildsjeler Veterangjengen i Malvik IL og Skogskaran i Hommelvik IL.

Begge lag var representert fredag ved Kåre Holm (Veterangjengen MIL) og Øyvind Haagenstad (Skogskaran HIL)

og med ordfører i Malvik, Trond Hoseth til stede.

Vi er stolte av og glade for at idretten i Malvik blir hedret.

– GRATULERER MED ILDSJELPRISEN –

Juryens begrunnelse er som følger:

Veterangjengen – Malvik IL og Skogskaran i Hommelvik IL

– Både «Skogskaran» fra Hommelvik IL og «Veterangjengen» fra Malvik IL, består av en større gruppe arbeidsglade idrettspensjonister som har sitt utspring og rekrutteringsgrunnlag fra idretten i Malvik kommune. Alderen i gruppene strekker seg helt opp mot herlige 97 år for den eldste ildsjelen. Sammen møtes de ukentlig for å jobbe med prosjekter som bidrar til å fremme folkehelsa for innbyggerne i kommunen. «Skogskaran» og «Veterangjengen» fortjener uten tvil «Årets Ildsjelpris 2021» for deres mangeårige innsats for frivilligheten. Det er en ære for Malvik idrettsråd å kunne tildele denne prisen samlet til disse arbeidsglade idrettspensjonistene.