Hopp til innholdet
STENGT

Klubbhuset stenges!

*VARSEL*

Fra og med i dag og for ubestemt tid stenges klubbhuset. Det blir ikke anledning til å bruke huset inntil eventuell ny beskjed gis. Det er viktig at dette respekteres av alle.

Årsaken er at kommunen har avslått vår søknad om å forlenge midlertidig bruk av klubbhus inntil det nye er på plass.

Ansatte blir tilgjengelig pr telefon og mail. Dette gjelder daglig leder Merete, sportslig leder i fotball Terje og materialforvalter i fotball Jan. Vårt klubbhus er nå paviljongen mellom den gamle ungdomsskolen og Malvikhallen. Her er det begrenset med fasiliteter, så møtevirksomhet bør planlegges gjennomført andre steder.

Dette medfører en del praktiske utfordringer for oss, og vi skulle veldig gjerne unngått at det ble slik. Vi har over lengre tid hatt dialog med kommunen om dette og har fortsatt et håp om at de vil snu i saken. Vi får glede oss til det nye klubbhuset er bygget og blir det nye samlingspunktet både for oss i MIL og lokalsamfunnet!

Med hilsen hovedstyret og daglig leder.

Paviljongen: