OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personvernerklæring

Personvernerklæring for Malvik IL

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Malvik IL behandler personopplysninger på vår nettside.

Vår adresse er: Postboks 7 ,7566 VIKHAMAR

Erklæringen gjelder for følgende: Malvik IL, malvikil.no

Malvik IL, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger frå nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Vår databehandler på dette nettstedet er

malvikil.no, VIkhammer, org.nr.: 971 384 271.

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med  tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn skjema. Det vil i tiden vi er pålagt å registrere besøkende på våre arrangementer, grunnet covid-19-pandemien, ikke være frivillig å lagre personopplysninger som lagres fra vårt registreringsskjema.

Veiledninger:

Hvis du har en brukerkonto og logger på dette nettstedet, lager vi en midlertidig infokapsel for å finne ut om nettleseren din godtar infokapsler. Denne kapselen inneholder ingen personlige data, og blir fjernet når du lukker nettleseren. Men når du logger inn, lager vi flere infokapsler for å lagre innloggingsopplysningene og skjerminnstillingene dine.

Innloggingskapsler varer i to dager, og skjerminformasjonskapsler varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen vare i to uker. Hvis du logger ut av brukerkontoen din, blir innloggingskapslene fjernet.

Hvis du redigerer eller legger ut en artikkel, vil det bli laget ein infokapsel i nettleseren din. Den inneholder ingen personlige opplysninger, og viser bare til innleggs-IDen til artikkelen du redigerte. Den går ut etter èn dag.

Kommentarer

Hvis det er åpnet for kommentarer på enkelte innlegg på nettstedet, og du legger inn en kommentar i kommentarfelt, så samler vi inn opplysninger i kommentarskjemaet, i tillegg til IP-adressen og opplysninger om nettleseren, for å hindre søppelkommentarer. Kommentaren blir synlig for alle som besøker den aktuelle siden fram til du eventuelt sletter den.

Media

Hvis du laster opp bilde til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilde med innebygde plassdata (EXIF GPS). Hvis ikke disse dataene er fjernet kan de som får tilgang til bildet kanskje kunne se hvor og når bildet er tatt, og hvilket kamera som er brukt.

Skjema

Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet, og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. I forbindelse med Covid-19-pandemien blir skjemaregistrering på arrangement i regi av klubben lagret i den tidsrammen det kreves av myndighetene. Personopplysningene vil bli slettet automatisk etter nevnte tidsramme.

Innebygd innhold frå andre nettsteder

Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks. videoer, bilde, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold frå andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan  du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

Hvem vi deler opplysningene dine med

På alle nettstedene bruker vi informasjonskapsler (se forklaring lenger oppe). Hvis du fyller ut skjema på nettstedet blir dataene du fyller inn, sammen med tidspunkt og IP-adresse sendt til oss på epost, i tillegg til at de blir lagret bak kryptert pålogging i skjemaverktøyet vårt.

Data som blir sendt inn via skjema på en av disse tjenestene blir lagret på server hos vår databehandler, som har taushetsplikt og som vi har databehandleravtale med.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Vi lagrer opplysninger om brukerne som registrerer seg her, f.eks. alle som har tilgang til å redigere innhold på nettstedet, så lenge som de selv ønsker å ha brukertilgang. Alle brukere kan se, endre og slette personopplysningene sine når som helst, men de kan ikke endre brukernavn. Administratorer på nettstedet kan også se og endre disse opplysningene.

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, eller har et kundeforhold til oss, så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvenedig for å kunne yte tjenester til deg. Vi ønsker å beholde dataene også etter at vi er ferdige med å være leverandør, eller behandler forespørselen fra deg, for å kunne se historikken og dermed bedre kunne hjelpe deg ved senere anledninger.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har en brukerkonto, eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om å få en eksport-fil med alle de personopplysningene vi har om deg, blant annet alle opplysningene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Har du spørsmål om dette, eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email