Hopp til innholdet

Så var kurvene på Løkka tilbake!

Opprinnelig plan var å sette ut kurvene 6. april men 15 cm med snø satte en liten stopp for de planene. En uke senere var det imidlertid varmegrader, snøfritt og klart for å komme i gang med årets sesong. 7 stykk møtte opp til dugnad i slutten av lilleuken før påske og sørget for at banen er klar for årets seriespill, og all annen bruk i tillegg.

Ikke bare ble kurvene satt ut, men de ble vatret opp, det ble fylt sand rundt fundamentene som skal forsøke å få dem til å sette seg litt bedre, samt at utkastfeltet på hull 4 ble gravd ned litt for å ligge mer i vater.

På hull 4 har det også vært tidvis farlig å gå på grunn av en del hull i bakken på venstre side av fairway. I dag ble disse fylt opp med store steiner og fylt ut med sand slik at det ikke lenger skal være en fare for verken brukere av banen eller andre som benytter seg av området.

Infotavlen har også stått litt bakoverbøyd i sine jordspydd. Dette ble rettet opp slik at det står rett opp og ned.

Det var hyggelig å se at folk tok seg tid til å hjelpe til, uavhengig av om de var klubbmedlem eller ikke. Målet for dagen var å få opp kurvene, mens alt annet ville være som bonus å regne. I dag fikk vi ikke bare satt opp kurvene, men stort sett gjort unna det meste på to-do-listen. Ikke dårlig for en dugnad midt i påsken!

Nå håper vi at mange får glede av banen i år også, og naturligvis at mange også vurderer å melde seg inn i klubben.

"Setteoppkurvenedugnad Open"

Etter dugnaden var det fire av deltakerne som ble igjen for en høyst uformell 18-hulls turnering. «Setteoppkurvenedugnad Open» var en gylden anlending for å rydde bort litt rust fra vinterdvalen og komme igang med årets sesong.

Dro til med Ace!

André Adolfsen dro like godt til med en ace på runden også. Sesongen 6. kast ble det eneste han trengte for å finne veien til kurven på hull 3. Dette var faktisk Andrés første ace og rykte har det til at den fører til en umiddelbar innmelding i klubben. Vi håper og tror både at André tar turen fra Hommelvik ofte i år, og ikke minst at det blir langt fra eneste ace på Løkka i år.

Hull 4 ble en utfordring

Endringen av utkastfeltet på hull 4 skulle vise seg litt vanskelig å tilpasse seg til. Flere av kastene endte i skogen til høyre for fairway. Det er en fare for at det vil ta litt tilvenning til et flatt utkastfelt etter at det har helt litt ned mot vannet i den første sesongen. Det ble i alle fall flere turer inn i skogen for de fire utøverne på runden.

To vinnere blant de 4 utøverne

Det var verken store pengepremier eller store pokaler til dagens vinnere, kun et stempel som å holdt mest på sesongformen gjennom vinteren. Det ble til slutt André Olsen og Tor Arne Martinussen som vant med runder på -5. Tredjeplassen gikk til Fredrik Svebak med -2 mens Hans-Christian Ristad endte på -1.

Resultater fra turneringen finner du her.