Hopp til innholdet
20210702_080602

Serierunde 10 – 2021

Nok en fredagsrunde med strålende sol og temperaturer som bringer t-skjortene frem, om buksene fortsatt ikke er byttet til shorts. 26 spillere tok turen til Løkka for å spille 9 hull i serierunde 10.

For andre runde på rad var det hull 5 som ga mest utfordring for de fremmøtte, og kun 2 utøvere fullførte hullet på bare 2 kast. 7 av de 26 spillerne trengte 4 eller mer på dette hullet. Dagens enkleste hull ble hull 9, der hele 16 spillere fikk birdie. Det ga et snitt å 2,4 kast på hullet.

Open

3 spillere kjempet om full pott i openklassen, og det ble Vegard Lufall som stakk av med seieren med en runde 4 kast under par. Andreplassen gikk til Tom Andre Nytrø med en runde på par, mens Fredrik Svebak rundet av pallen med to kast over par.

Master

Som på mandag var det Hans-Christian Ristad og Roy Skogvold som stilte i masterklassen. Denne gangen ble det Roy Skogvold som stakk av med seieren etter en runde på -5. Ristad tok dermed andreplassen med sin runde på -2.

Master dame

Lill Mona Tidemann venter fortsatt på konkurrenter i master dameklassen. Inntil da blir det full pott på hver runde, denne gangen med 3 kast over par.

Gjester

20 gjester stakk innom for å prøve banen denne fredagen. Best av disse var Henrik Heggem som kun manglet birdie på hull 1 og 2 for å fullføre en perfekt runde. -7 er likevel et sterkt resultat på 9 hull.

Resultater fra runden