Hopp til innholdet
20210705_081031

Serierunde 11 – 2021

Sommerværet meldte sin ankomst og 18 hull ble spilt i godt vær nede på Løkka. 25 spillere tok turen og koste seg, selv om det tidvis var behov for å trekke inn i skyggen som man ser på bildet. Jammen ble det ikke en ace på runden også! Gratulerer til Simen Vik Sæther!

Det var hull 8/17 som ble det vanskeligste for spillerne som deltok denne runden. Dette på tross av 12 birdies. Hull 3/12 var nok en gang å finne i motsatt ende av skalaen, og her var det hele 25 birdies og bare 6 bogeys i løpet av de to rundene.

Open

5 deltakere i openklassen og det ble tett i toppen. Tom Skarsvåg greide likevel å sikre seg litt pusterom med sin runde på -8. Andreplassen delte Tom Andre Nytrø og Simen Vik Sæther, som begge gikk inn på -5. Sistnevnte avsluttet runden sin med en ace, og det var akkurat nok til å ta igjen Nytrø, som avsluttet med par på hull 18.

Master

Tre deltakere i masterklassen denne dagen, og nok en seier til Roy Skogvold. Denne gangen med en runde på -10. Torbjørn Dybsland fulgte like bak med -8, mens Hans-Christian Ristad tok tredjeplassen med -5.

Gjester

Også denne runden var det en gjest som leverte den beste runden for dagen. Thom-Werner Øvrebø gikk inn på sterke -13.

Resultater fra runden