Hopp til innholdet
20210726_211721

Serierunde 17 – 2021

Det var kun 12 spillere i seriespillet denne dagen, men mange andre fant også veien til banen. Forhåpentligvis finner stadig flere av disse veien til seriespillet i fremtiden. Blant de 12 som møtte opp ble det imidlertid nok en ace!

Med 216 enkelthull spilt og 92 birdies blant disse, var det uvanlig vanskelig å definere et enkleste og vanskeligste hull for dagen.  Eksempelvis var hull 9 det med tredje høyest snitt på første runde, men det med nest laveste på runde 2. Rundens eneste ace kom på hull 16, som var det nest vanskeligste for dagen, samtidig som det var det 3. enkleste på første runde.

Open

I openklassen var det Tom Skarsvåg som tok nok en seier denne runden. Det ble 12 birdies og resten par på Skarsvåg, og dermed en runde på -12. Andreplassen tok Fredrik Sveberg med en runde på -4.

Master

I masterklassen var det Hans-Christian Ristad som leverte dagens beste runde med -13 og sikret seg sin første seier siden runde 9. Andreplassen gikk til Roy Skogvold som gikk inn på -6.

Gjester

Markus Lille ble dagens beste gjest med en runde på -10, mens det var Thom-Werner Øvrebø som dro til med ace på hull 16 (7).

Resultater fra runden