Hopp til innholdet
Runde 2 - 2021

Serierunde 2 – 2021

Mens mandagsrunden ble spilt med 18 hull (2 runder), var fredagens runde på bare 9 hull. Denne variasjonen vil man ha frem og tilbake hele sesongen. Som på mandag var det 23 stykk som spilte runden. Denne gangen var det imidlertid deltakelse i en ekstra klasse, nemlig dame.

Open

Etter at hele 7 stykk stilte i openklassen første runde, var det litt færre denne dagen med 4 spillere. Best av disse var Mats Paulsen som gikk 9 hull på 6 kast under par. Andreplassen gikk til Vegard Lufall som gikk inn på par, mens Stein Andersen tok tredjeplassen 2 kast over par.

Dame

I dameklassen var det Theresa Ristad som stilte som eneste utøver og dermed sikret seg seier. Runden endte 4 kast over par.

Master

I masterklassen var det kun to styremedlemmer som stilte til start denne gangen. I den duellen var det Hans-Christian Ristad som gikk seierende ut med en runde 5 kast under par. Torbjørn Dybsland tok andreplassen etter en runde 1 kast over par.

Mange gjester

Som på mandag var det mange gjester som tok turen til banen, og flere av disse klokket inn solide resultater. Vi i klubben håper jo likevel at så mange som mulig av disse melder seg inn og dermed får muligheten til tellende resultat i seriespillet.

Resultater fra runden