Hopp til innholdet
20210806_094842(0)

Serierunde 20 – 2021

Så ble det nok en ace, denne gangen av banemesteren selv. Bare 16 spillere fant veien ned til banen for 9 hull denne solfylte fredagen.

Det virker som banen har «satt seg» litt statistisk sett, for som vanlig var hull 5 det som ga mest utfordring, mens hull 3 var det enkleste. Det var også på hull 9 at acen kom, samt 5 birdies. Selv om 5 var det vanskeligste hullet, var det kun hull 8 som ikke så en eneste birdie på 16 forsøk denne dagen. Faktisk gikk alle 16 spillerne inn på par på dette hullet.

Open

Fire spillere konkurrerte om poengene i openklassen. To spillere delte seieren med runder 4 under par hver. Tom Skarsvåg tok sin tiende seier for sesongen, mens Mats Paulsen tok sin femte. Tredjeplassen gikk til Fredrik Svebak, som gikk inn på -1.

Master

Det var i masterklassen at dagens ace kom. Hans-Christian Ristad satte acen på hull 3, på vei til en runde 2 kast under par. Det var ikke nok til å slå Roy Skogvold, som gikk inn på fire under par. Andreplassen delte Ristad med Torbjørn Dybsland, som også gikk inn på -2.

Master dame

Lill Mona Tidemann er fortsatt eneste deltaker i Master dame, og etter 20 runder står hun nå med 12 seiere. Denne gangen ble det en runde 3 kast over par, der alle av disse kom på hull 4.

Gjester

8 gjester stilte til start, og best av disse var Markus Nordgaard Haugen som gikk inn på 6 under par.

Resultater fra runden