Hopp til innholdet
20210809_113952

Serierunde 21 – 2021

22 ivrige spillere tok turen til Vikhammerløkka Diskgolfpark denne flotte mandagen, for to runder rundt banen. Det ble ingen ace på runden denne gangen, men Vegard Lufall prikket inn sin første ace noensinne på oppvarmingen. Det var på hull 9 at disken fant veien i kjetting fra utkastfeltet.

Med så mange spillere og to runder rundt banen, ble det mange birdies. 160 totalt, som vil si 40 % av hullene spilt. Hull 3/12 spilte som det enkleste som vanlig, mens hull 5/14 var det som ga mest utfordring. 27 birdies på 2/12 mot bare 7 på 5/14 sier vel sitt.

Open

Fem spillere stilte til start i openklassen og av disse var det Vegard Lufall som var best denne dagen. Kanskje var det acen på oppvarmingen som satte stemningen, som ledet til en runde 12 kast under par. Dermed ble det første gang i år at Tom Skarsvåg stilte til start uten å vinne, etter at han gikk inn på -9. Det var nok til å sikre andreplassen foran Fredrik Svebak, som gikk inn på -6.

Master

I masterklassen var det Hans-Christian Ristad som stakk av med seieren med en runde på -8. Andreplassen gikk til Torbjørn Dybsland med -6, mens Roy Skogvold rundet av pallen med -3.

Master dame

Lill Mona Tidemann stilte som vanlig til start i master dame, og fullførte runden bare 1 kast over par.

Gjester

Mange gode resultater blant de 13 gjestene som spilte 18 hull og best av alle ble Henrik Heggem. Etter å ha tatt bronsje i juniorklassen i NM i helgen, leverte Heggem en nesten perfekt dobbelrunde rundt Løkka, der kun hull 14 endte med par. Dermed ble det sterke -17 til slutt.

Resultater fra runden