Hopp til innholdet
20210816_131139

Serierunde 23 – 2021

Regnbygene truet store deler av denne mandagen, og tok turen innom en gang iblant. Dermed var det litt forskjellig hvor fint vær det var for de som kastet seg ut på banen for 18 hull denne dagen. 17 spillere fullførte likevel to runder, inkludert noen som deltok på nybegynnerkurs samme dagen.

Som vanlig var det hull 5/14 som ga utøverne mest utfordring, og det ble kun 1 birdie i løpet av de 34 forsøkene. Hull 3/12 var også som vanlig i motsatt ende av skalaen, og her ble det hele 14 birdies!

Open

Fem utøvere stilte til start i openklassen og denne dagen ble det delt førsteplass. Fredrik Svebak og Tom Skarsvåg gikk begge inn på -8. Det ble jevnt om 3. plassen, men det var Mats Paulsen som til slutt stakk av med siste plass på pallen med en runde 3 kast under par.

Master

Tre spillere stilte til start i masterklassen denne dagen. Dagens beste runde leverte Hans-Christian Ristad med -10, og sikret seg dermed førsteplassen. Andreplassen gikk til Roy Skogvold med -7, mens Torbjørn Dybsland fulgte rett bak med -6. De tre masterspillerne sto faktisk for 25 av dagens 74 birdies.

Master dame

Når man går rundene alene i klassen er det viktig å konkurrere med seg selv. Det ble 2 kast mer enn personlig rekord på Lill Mona Tidemann denne dagen med +3, men nye 50 poeng sammenlagt.

Gjester

8 gjester fullførte to runder på Løkka denne mandagen, og en av dem er allerede innmeldt i klubben og klar for neste serierunde. Best av dagens gjester var Christian Stræte, som dro til med 9 under par.

Resultater fra runden