Hopp til innholdet
Runde 25_5

Serierunde 25 – 2021

Nok en høstrunde, men denne gangen uten nedbør. Da var det hele 21 stykk som registrerte en dobbelrunde i årets seriespill. 14 av disse som gjester.

Kun 4 birdies på 42 forsøk gjorde hull 5/14 til det vanskeligste hullet, som vanlig. Hull 3/12 derimot så hele 23 birdies på like mange forsøk, og plasserte seg dermed i motsatt ende av skalaen. Det ble hele 153 birdies tilsammen på de 378 spilte hullene.

Open

Det ble svært sympatisk plassering i Open-klassen, der de to deltakerne endte opp med samme resultat. Både Fredrik Svebak og André Adolfsen endte opp på -5 etter 18 spilte hull.

Master

Også i masterklassen ble det jevnt om seieren, men det var til slutt Roy Skogvold som trakk det lengste strået etter en runde 10 kast under par. Kun et kast bak var Hans-Christian Ristad på -9 mens Torbjørn Dybsland tok tredjeplassen med -5.

Master dame

Lill Mona Tidemann har dessverre ikke fått noen konkurranse i master dame så langt i år, og måtte også denne dagen stå alene i klassen. Hun gikk inn på +1.

Gjester

Mange gjester også denne dagen, 14 stykk totalt. Best av disse, og av alle som spilte denne dagen, var Christian Meyer med en runde på solide -14. 

Resultater fra runden