Hopp til innholdet
Runde 29

Serierunde 29 – 2021

Nok en høstdag med tosifret temperatur i løpet av dagen, når sesongen nærmer seg slutten. 16 spillere tok turen til Løkka denne mandagen og koste seg med å hive plastikk i naturen på den gode måten.

En sjelden gang i blant spiller hull 4 litt vanskeligere enn hull 5, og dette var en slik dag med minst mulig margin. Litt mer overraskende var det nok at hull 7 spilte som det enkleste, knapt foran hull 3.

Open

I openklassen var det Fredrik Svebak som stakk av med seieren etter en runde 1 kast under par. Andreplassen gikk til Svein A. Skiri-Sørngård på 6 kast over par.

Master

Blant de litt eldre herrene var det Hans-Christian Ristad som stakk av med seieren etter en runde 12 kast under par. Andreplassen gikk til Roy Skogvold med -8, mens Torbjørn Dybsland tok siste pallplass med en runde på -5.

Master dame

Når man ikke har andre å spille imot, er det viktig å utfordre seg selv. Lill Mona Tidemann gjorde nettopp det, og tangerte sin personlig rekord på 18-hulls layouten med en runde på par.

Gjester

Heller ikke denne runden kom man opp i tosifret antall gjester, men 9 stykk var likevel innom og kastet noen kast. Færrest kast ble det på Mathias Johansen som fullførte runden sin på -8.

Resultater fra runden