Hopp til innholdet
20210607_204125

Serierunde 3 – 2021

Runde 3 og ikke mindre en to ace på runden! Hele 28 spillere møtte opp for 18 hull (2 runder9 på Vikhammerløkka. Som på fredag var det deltakere i nye klasser, og mange gjester. Det har allerede vært en del ace på denne banen med korte hull, og denne runden kom det intet mindre enn to ace på runden.

Hull 5/14 viste seg å være det vanskeligste på denne dagen og det eneste for dagen som hadde double bogey eller dårligere på begge rundene rundt banen. Enklest av hullene var hull 3, som var det eneste der ingen hadde mer enn par på begge rundene. Alle andre hull så minst 1 bogey begge rundene.

Open

6 spillere stilte til start i openklassen, og best av disse var Tom Skarsvåg med 7 kast under par. Dette var et kast mindre enn Vegard Lufall på andreplass. Tredjeplassen gikk til Mats Paulsen med en runde 5 kast under par. Verdt å nevne er også 4. plassen som gikk til Fredrik Svebak, som begynte å spille for bare en uke siden. Et godt bevis på at man trenger ikke å ha spilt lenge for å delta i seriespillet, og lykkes.

Master

I masterklassen var det 4 deltakere og best av disse var Hans-Christian Ristad med 6 kast under par. 2. plassen ble delt mellom Torbjørn Dybsland og Roy Skogvold, som begge gikk inn 2 kast under par.

Dame master

Runden markerte også den første deltakeren i klassen dame master, altså for damer som fyller 40 i år, eller har gjort det tidligere. Her var det Lill Mona Tidemann som deltok, og hun gikk inn på 6 kast over par. Så vidt vi vet, er det første gang et seriespill i Midt-Norge har inkludert dame master.

Gjester

Som tidligere runder, var det mange gjester også denne dagen. Blant dem ble det hele to ace. Den første for dagen kom fra Jørgen Madslien, som dro til med ace på hull 12 (3). Totalt gikk han også inn på ny banerekord med -16 på 18 hull. Dagens andre ace var det Stian Danielsen som tok på hull 7, da hans forehandkast fant veien rett i bunnen av kurven. Magnus Brurok klokket også inn en runde på 16 kast under par, og delte dermed banerekorden med Madslien.

Dagens yngste spiller var også å finne blant gjestene, 12 år gamle Konrad Toft-Nilsen.

Resultater fra runden