Hopp til innholdet
Runde 31_1

Serierunde 31 – 2021

Denne mandagen var det ikke nedbør som ga utfordringer på en grei høstdag. I stedet var det vinden som tok godt tak i diskene og gjorde 18 hull litt vanskeligere enn vanlig. 15 spillere tok turen til Løkka og av disse var hele 10 klubbmedlemmer, noe som ga kamp om poengene.

Kun 3 birdier på dagen gjorde 5 til det vanskeligste hullet som vanlig, mens man i motsatt enda av skalaen fant hull 7, der hele 16 forsøk endte med birdie.

Open

Det var en stund siden det var mange som stilte i open, men denne dagen var det altså 5 utøvere som stilte til start. Best av disse, og alle som gikk denne dagen, var Mats Paulsen som endte opp med -9. Andreplassen gikk til Fredrik Svebak med -6, mens Tom Skarsvåg avsluttet pallen med -4.

Master

Også masterklassen så flere deltakere enn pallplasser denne mandagen. Førsteplassen ble delt mellom Roy Skogvold og Torbjørn Dybsland, begge med runder på 6 kast under par. Tredjeplassen denne gangen gikk til Tor Arne Martinussen.

Master dame

Lill Mona Tidemann var alene i master dame også denne dagen. For tredje gang på rad på en dobbelrunde leverte hun en runde på par. Alle disse tangert som personlig bestenoteringer for 18-hulls versjonen av banen.

Gjester

Denne mandagen var det 5 gjester som tok turen til Løkka. Beste resultat blant disse hadde Mathias Johansen med en runde på -5.

Resultater fra runden