Hopp til innholdet
Runde 33_1

Serierunde 32 – 2021

Det ble nok en høstdag med mye vind på Løkka, men med temperaturer opp mot 16 grader og 18 hull å spille, fristet det nok til at hele 16 spillere tok turen denne fredagen.

Hull 4/13 var hakket vanskeligere enn hull 5/14 for dagens gjeng, mens hull 3/12 var det klart enkleste og ga hele 17 birdies.

Open

I Open var det Tom Skarsvåg som stakk av med seieren denne fredagen etter en solid runde på -9. Andreplassen tok Mats Paulsen med -5, mens tredjeplassen ble delt mellom Magnus Hallan og Vegard Lufall på -2.

Master

Kun to stilte til start i masterklassen denne gangen og der ble det jevnt. Kun ett kast skilte de to da 18 hull var spilt og det var Roy Skogvold som avsluttet på topp med en runde på -10. Tor Arne Martinussen fulgte bare 1 kast bak med -9. Mens -10 var 1 kast dårligere enn Roys tidligere bestenotering på Løkka, var det en kraftig forbedring for Tor Arne, som tidligere i uken leverte en runde på -4 som sin beste til da.

Master dame

I master dame var det nok en runde alene for Lill Mona Tidemann, og nok en gang ble den avsluttet på par. Imponerende stabilt rett og slett.

Gjester

7 gjester fullførte runden og best av disse var Erling Lille som gikk inn på -12.

Resultater fra runden