Hopp til innholdet
Runde 33_2

Serierunde 33 – 2021

Det ble nok en høstrunde med mye sol og godt opp i tosifret temperatur for de 16 som møtte opp for å spille denne tredje siste runden for sesongen. Den inkluderte en litt spesiell situasjon i openklassen, og som vanlig masse birdies.

Dagens vanskeligste hull var 4/13, som nok en gang viste seg å være såvidt vanskeligere enn 5/14. Hull 3/12 var igjen dagens enkleste med hele 20 birdies på 32 forsøk.

Open

Det ble en litt uvanlig situasjon i openklassen, der Tom Skarsvåg og Fredrik Svebak fortsatt ikke har avgjort helt hvem som vil vinne. Tom noterte en runde å -6, men fordi han gikk alene kunne ikke resultatet bli stående og det ble dermed notert DNF. Dermed holdt Fredriks runde på -1 til seier, med Svein A. Skiri-Sørngård på andreplass med en runde på 7 kast over par.

Master

Også i masterklassen er det litt spenning på hvem som stikker av med seieren. Denne dagen var det Hans-Christian Ristad som leverte den beste runden med -12, mens Roy Skogvold tok andreplassen med -7. Tredjeplassen gikk til Tor Arne Martinussen som gikk på -1.

Master dame

For Lill Mona Tidemann har det blitt runde etter runde på par, men denne dagen ble det dessverre slutt på rekken av tangeringer av personlig rekord. Denne gangen endte runden på +3.

Gjester

Også blant de 9 som stilte i gjesteklassen ble det levert solide resultater denne dagen. Best av gjestene var Taivo Piir og Thom-Werner Øvrebø som begge endte på -10.

Resultater fra runden