Hopp til innholdet
Runde 5 - Ristad 1

Serierunde 4 – 2021

Etter en lang periode med fint vær så det ut som fredag skulle bli den første med litt våtere vær. Den startet likevel bra, men utover dagen kom det tidvis store mengder nedbør og et par spillere måtte rett og slett bryte runden før de var ferdig. 16 stykk startet, 14 fullførte. Bonus for de som spilte var det at banen var helt nyklipt. Takk til Malvik Kommune som sto på mellom kastene på starten av dagen.

Hull 5 viste seg nok en gang å være det som ga mest utfordring. Dette er det lengste hullet på banen og det har også litt høydeforskjell som gjør det ekstra utfordrende. Det ble faktisk ingen birdies denne dagen. I motsatt ende av skalaen har du hull 2 og 3, som begge snittet 2,6 kast per spiller. 

Open

Det var i Open at to spillere rett og slett måtte bryte runden halvveis. Av de som rakk å spille alle hullene var det Tom Skarsvåg som leverte den beste runden med 6 kast under par. Andreplassen gikk til Vegard Lufall som endte på par.

Dame

Som fredagen før var det kun en deltaker i dameklassen, og dette var Theresa Ristad. Hun fullførte runden 6 kast over par.

Master

I masterklassen var det også bare en deltaker denne dagen. Hans-Christian Ristad fullførte runden sin 3 kast under par.

Gjester

Også denne gangen var det mange gjester som tok turen til banen. Vi håper jo naturligvis at flere av disse velger å melde seg inn i Malvik IL Disksport, som per i dag har 14 medlemmer. Ekstra gledelig er det når de yngre også deltar, denne gangen representert ved Mikkel Krogh på 11 år. Mikkel startet med diskgolf våren 2020, og har vært en ivrig gjenganger i seriespillet til Stjørdal Frisbeeklubb. 

Resultater fra runden