Hopp til innholdet
Runde 5 - Ristad 1

Serierunde 5 – 2021

Det finnes neppe særlig bedre måter å starte uken enn en runde med diskgolf nede på Løkka. Våte utkastfelt uten kunstgress ga nok litt utfordringer, men samtidig ble det noen særdeles gode resultater i løpet av dobbelrunden denne mandagen.

I runde 5 var det nok en gang hull nummer 5 som viste seg vanskeligst. Bare 5 av dagens 137 birdies kom på dette hullet. Dagens enkleste hull var nummer 3, der det ble hele 22 birdies blant de 21 spillerne. 

Etter 5 runder har hele 71 forskjellige personer vært innom og spilt serierunde!  

Open

I openklassen var det tre spillere som stilte til start, og det var Tom Skarsvåg som nok en gang stakk av med seieren etter en solid runde på 13 kast under par. Andreplassen gikk til Vegard Lufall som kom inn på 8 kast under par, mens Mats Paulsen rundet av pallen etter 3 kast over par.

Master

I masterklassen var det bare to deltakere, og de gikk like gjerne like godt. Både Roy Skogvold og Hans-Christian Ristad gikk inn på 6 kast under par.

Gjester

16 gjester tok turen til banen denne gangen. Dagens beste runde var det gjestende Roger Karlsen som sto for, etter 14 birdies og 4 par.

Resultater fra runden