Hopp til innholdet
DSC_8126

Serierunde 7 – 2021

Nok en dobbelrunde og 26 spillere som tok turen til Løkka for 18 hull. Blant dem, en 11-åring som like godt dro til med dagens eneste (tellende) ace på hull 6. Mikkel Krogh dro frem sin Ballista med klubblogoen til Stjørdal Frisbeeklubb, og durte den like godt rett i kurven. Selve kastet ser du på bildet ovenfor, mens smilet fra øre til øre etter han hentet disken ut av kurven, ser du litt lengre ned.

Statistikken avslører at hull 5 nok er banens vanskeligste. På to runder var hullet det 17. og 18. vanskeligste hullet med kun 4 birdies på 52 forsøk. I motsatt ende av skalaen finner man hull 3 der det ble hele 31 birdies på 52 forsøk. Totalt ble det birdie på 38 % av dagens hull.

Open

Fire deltakere i openklassen denne mandagen, og det ble spenning helt til slutt her. Mats Paulsen gikk ut i siste gruppen, og med to hull igjen lå han likt med ledende Vegard Lufall. Med bogey på hull 17 måtte det birdie til for å dele førsteplassen, og det var nettopp det Mats avsluttet med. Tredjeplassen gikk til Fredrik Svebak, som gikk inn på 3 kast under par.

Master

Kun Hans-Christian Ristad stilte til start i masterklassen denne runden, og han sikret dermed full pott etter en runde på 9 under par.

Gjester

Det ble hele 21 gjester på denne runden, mange av dem med gode resultater. Beste resulatet denne dagen var -12, og hele 4 av våre gjestespillere klarte den summen. I tillegg var det altså prestasjonen til Mikkel Krogh (11) i form av en finfin ace på hull 15 (6). Dette var forøvrig hans første ace.

Resultater fra runden