Hopp til innholdet
kravtilstyret

Styrerverv i Malvik IL

«The show must go on!

 

Til tross for vedvarende koronarestriksjoner, må medlemsdemokratiet i Trøndelags breieste breddeidrettslag videreføres og pleies.  Valgkomiteen i Malvik idrettslag søker kandidater for mulige styreplasser i hovedstyret.  MIL sitt årsmøte gjennomføres 25. mars 2021, og valgkomiteen har startet sitt arbeid.  

 

Dersom du selv, eller noen du kjenner, ønsker nye utfordringer innenfor Malvik idrettslag, så ønsker vi i valgkomiteen at dere tar kontakt for en uformell prat om ledige styreverv i hovedstyret.  Som styremedlem vil du få en unik mulighet til å prege utviklingen og satsningsområdene for idrettslaget.  Høsten 2021, vil det være svært viktig å få til en god start på aktiviteten i idrettslaget etter koronaen.  Høsten 2021 vil også arbeidene med den nye ungdomsskolen og den nye friidrettsbanen bli påbegynt.  Som styremedlem i hovedstyret vil du ha en unik mulighet til å gi innspill og påvirke dette prosjektet.  Som ellers i idretten og styrerommene forøvrig, er vi særlig på jakt etter dyktige kvinnelige styremedlemmer.

 

Frist for å melde sin interesse for styreverv i MIL settes til 19. februar 2021

 

Idrettshilsen fra valgkomiteen

Håkon Kvåle Gissinger (leder valgkomiteen)

[email protected]

+47 48 02 38 58″