Hopp til innholdet
258823110_196103866019226_4403394775828928633_n

Turnering og dugnad – Kurvene til vinterlagring

«18 Plukk Opp 2021»

Denne søndagen ble det arrangert kombinert turnering og dugnad på Vikhammerløkka, i form av 18 Plukk Opp 2021. Først ble det spilt 18 hull, og deretter ble kurvene tatt opp av bakken for vinterlagring. 7 stykk stilte til turnering og dugnad denne kalde dagen, der temperaturen såvidt holdt seg over 0.

Turneringsresultater

Litt overraskende med 7 deltakere, at kun en av disse stilte i openklassen. Det var Fredrik Svebak som gikk der alene og dermed var sikret seier. Han leverte likevel dagens beste resultat blant alle som stilte, med -5 på 18 hull.

De resterende 6 spillerne stilte alle i masterklassen, så her var altså ungdommen tydeligvis fraværende når dugnadsarbeidet skulle gjøres denne gangen. Best av dagens litt eldre spillere var Hans-Christian Ristad på -4. Andreplassen gikk til Torbjørn Dybsland som fulgte bare ett kast bak, mens tredjeplassen gikk til Tom Erik som gikk inn på 1 kast over par.

Nødvendig tiltak

Flere har ytret ønske om at banen skulle stå gjennom vinteren, men vi ser allerede tegn til at tiltaket er nødvendig for å sikre at området ikke forfaller. På bildet kan man se at mye av gresset rundt kurven allerede har blitt slitt bort, og det står i fare for å bli litt gjørmete.

Ved å fjerne kurvene håper vi at området får hvile mens snøen legger seg, og heller kan bli grønt og fint igjen til våren når neste sesong tar til.

Vi håper på forståelse for at vi ønsker å holde området så fint som mulig.

Veien videre

Til våren vil vi nok en gang invitere til seriespill på Løkka. I tillegg håper vi at Covid-19 er såpass fjernt at vi kan arrangere en offisiell åpning som er banen verdig. Vi vil også dra til med jevnlige nybegynnerkurs, slik at flere kan få den innføringen de trenger for å komme i gang med å spille.

I tillegg vil vi jobbe mot å få på plass en konkurransebane i Malvik. Vi tenker da på en 18-hullsbane som er egnet for spillere med litt mer erfaring. Helt siden ideen om å få til bane på Vikhammerløkka først oppsto, har tanken vært at dette skulle være et anlegg som er lett tilgjengelig for alle. Det har det heldigvis også vist seg å være, og det har vært fint å se barneskolebarn gå å kaste sammen med bestemor og bestefar, samtidig som erfarne spillere har funnet banen verdig flere besøk.

Vel møtt til sesongen 2022, vi sees i april (?) !