Hopp til innholdet
Orientering-En-idrett-som-krever-mye

Løp & Trening

Trim og treningsløp

Vi arrangerer treningsløp hver mandag kl 18:00 i sommersesongen fra april til tidlig oktober. Samlingsplass varierer fra uke til uke, se kalender. Kart-/treningsavgift for løpere over 16 år er 500 kr for hele sesongen, dette faktureres til våre medlemmer, løpere fra andre klubber bes kontakte kasserer. Løpere 16 år og yngre starter gratis. Løpene er åpne for alle. Er du ikke medlem i Malvik IL Orientering (feks du er medlem i en annen klubb eller vil kun løpe av og til) betaler man kr 60,- ved oppmøte (betaling med VIPPS #108163)

For aktuell informasjon (feks om løp i nåværende uken), sjekk vår Facebook side: https://www.facebook.com/groups/malvikilorientering. Resultater fra treningsløp publiseres på https://brikkesys.no/results.php?user=malvik.

 

Nybegynnertrening

Vi har nybegynnerkurs for barn 8 år og eldre våren 2021! Ellers er det mulig å delta i Råtassan treningene mandager og torsdager fra kl 18:00. Det er uhøytidelige treninger med masse moro hvor man lærer orienteringskunnskapene lekende lett. Så hvorfor ikke prøve det? Sjekk kalenderen vår for å se hvor neste trening er.

Det er også opprettet en Spond gruppe for MIL orientering. Gruppen er i utgangspunktet etablert for Råtassan, men kan også benyttes av andre. Lenke til spond gruppen: https://group.spond.com/BUJRQ

 

Ungdomsløp

7 klubber i Sør-Trøndelag Orienteringskrets arrangerer ungdomsløp for barn og ungdom mellom 6 og 18 år i perioden mai til september. Malvik IL Orientering sørger for påmelding og felles transport til ungdomsløpene. Påmelding til Ungdomsløp skjer på Eventor: https://eventor.orientering.no/Events (resultatene blir publisert her også).