Hopp til innholdet
Orientering-En-idrett-som-krever-mye

O-aktiviteter

Aktiviteter

På disse undersidene har Sportslig utvalg samlet de aktivitetene som klubben arrangerer selv, klubben arrangerer felles turer til eller som vi anbefaler at våre medlemmer skal delta på. Dette er på ingen måte en uttømmende liste og det er mange andre arrangementer som det kan være aktuelt å delta på, informasjon om disse kan blant annet finnes i eventor.

Aktivitetene er fordelt på følgende:

 • Treningsløp. Klubbens egne treningsløp på mandager gjennom sommersesongen. Det er tre løyper; Lang (ca 5km A nivå), Kort (ca 3km B/A nivå) og Lett (ca 2km N/C nivå), i tillegg har ofte Råtassan egen aktivitet. For våre medlemmer er disse inkludert i treningsavgiften. Gjester er velkomne, de betaler 60,- for hvert enkelt løp.
 • Felles turer og viktige løp. Dette er arrangement der klubben arrangerer felles reise, overnatting og/eller deltagelse, og arrangementer som vi mener medlemmene bør prioritere. Disse arrangementene er i utgangspunktet aktuelle for alle.
 • Yngre Råtasser. Dette er aktiviteter og arrangementer som er aktuelle for våre Råtasser i alderen til og med D/H 12.
 • Eldre Råtasser. Dette er aktiviteter og arrangementer som er aktuelle for våre Råtasser i alderen fra og med D/H 13.

 

Råtassene

Malvik IL Orientering en egen treningsgruppe aldersgruppa 8-16 år. I gruppen «Råtassan» der vi ønsker å få med tøffe unger på trening, som får lære å bli trygg i skogen i et sosialt og inkluderende miljø. Det vil bli fart og moro mens vi lærer orienterings-teknikk. Treningene skal ha fokus på fysisk aktivitet og ungene vil få sjansen til å bli både slitne og skitne!

Praktiske opplysninger:

 • 2 ukentlig treninger i sommerhalvåret:
  Mandager kl. 17:30 – ca 19:00, vi følger treningsløpene til Malvik IL orientering.
  Torsdager kl. 17:30 – ca 19:00, vi reiser og deltar sammen på Trondheim SprintCup og Ungdomsløpene, de ukene det ikke er løp arrangerer vi egen trening.
 • 1 ukentlig treninger i vinterhalvåret:
  Mandager kl. 17:00 – ca 18:30, vi trener i Messebygget på Midtsand.
 • Treningene er en blanding av fysisk og lekpreget o-teknisk trening.
 • Utstyr: Sko og lett tøy som tåler å bli vått/skittent. Fotballsko, joggesko eller o-sko, ikke støvler, det er det tungt å løpe fort med i skog og myr.
 • En voksen må delta sammen med barn født 2014 og 2015 . Dette for at barnet skal føle seg trygg i skogen, og for at alle skal få best mulig utbytte av treningene.
 • Deltakere må være medlem i Malvik IL. Ingen egen treningsavgift for denne aldersgruppen i orienterings-avdelingen. Deltagelse i SprintCup og Ungdomsløp dekkes av klubben.
 • Våre trenere og assistenter er erfarne voksne. Flere har trenerutdanning.

Vi tilbyr ungene et åpent og positivt miljø som har fokus på idrettsglede
i skogen.

Alle faste deltagere i Råtassan får egen Råtassan-treningstrøye.

Har du spørsmål, ta kontakt med Sunniva Morgan ([email protected] eller telefon 416 92 575)