Hopp til innholdet

Trønderværet fornektet seg ikke og etter mye sol og fint vær i det siste slo det til med litt grått, kaldt og tidvis regn da årets første nybegynnerkurs startet på Vikhammerløkka.

Tross «Trøndersommeren» var det 13 stykk som møtte opp klar for å lære litt mer om hvordan man kaster, putter og generelt hvordan diskgolf spilles.

Ekstra hyggelig var det at 3 ungdommer var å finne blant de 13 deltakerne.

Instruksjonene tok Hans-Christian Ristad seg av, mens Tor Arne Martinussen og Paul Bengt Larsen bidro med litt oppfølging underveis.

De som møtte opp fikk en kjapp intro til klubben og sporten, gjennomgang av backhand, forehand og putting, samt litt om regler og hvordan man spiller. I tillegg fikk hver enkelt litt tilbakemeldinger på både backhandkastene og puttingen.

Learning by doing

Med 13 deltakere ble det tid nok til å gå forbi bare teorien og la deltakerne prøve seg litt frem. Det var til og med tid nok til å få noen enkle justeringer på backhandkastene til hver enkelt deltaker.

Etter instrukser og utprøving valgte de fleste også å prøve seg på å spille noen hull med den nye kunnskapen på plass. Også her ble det tid til litt etterjusteringer

Flere meldte seg inn!

Flere av de som møtte denne dagen valgte også å melde seg inn i klubben, inkludert en av juniorene. Flere vurderte det nok til at de mottok e-poster med litt ekstra oppfordring i etterkant av kurset.

Jevnlige nybegynnerkurs

Vi har et sterkt fokus på nybegynnere på Vikhammerløkka, det er tross alt de banen er bygget for. Derfor vil vi også tilby jevnlige gratis nybegynnerkurs. Gikk du glipp av dagens kurs er neste mulighet allerede 11. mai.