Hopp til innholdet

Diskgolf på Løkka - Opplæring og konkurranse

Enten det er teambuilding, en kick-off eller en annen sosial sammenkomst så kan det passe godt med litt diskgolf på Vikhammerløkka Diskgolfpark. Banen er nybegynnervennlig og her er det ingen krav om forkunnskaper. Vi tar alt fra bunnen av.

Ved ankomst får dere en times introduksjon til sporten der man får lære både hvordan man kaster, putter og hvilke regler som gjelder. Så er den neste timen satt av til en uhøytidig konkurranse. Alle deltakerne får gå en runde på de 9 hullene på banen og færrest antall kast vinner.

Grunnet annen aktivitet på banen er events lagt til onsdager kl 18-20.

Dere stiller med folk - vi ordner resten

Vi har disker dere får låne, stiller med instruktør og ordner med opplegg for føring av score i konkurransen. Dermed er det nok å møte opp for alle som skal delta.

Skulle det være regn, kan det riktignok være lurt å ta med en paraply.

Så hva koster det?

Dere betaler 200,- per påmeldt deltaker, med en minimumspris på 2000,-.

For dette får dere altså instruksjon, inkludert personlig tilbakemelding til hver enkelt, samt lån av disk og fullt oppsett for konkurransen. Eventuelle tillegskonkurranser kan avtales ved ønske.

For mer informasjon, ta kontakt per e-post: [email protected] eller start din booking her.

Og hva med mat?

Her har Vikhammerløkka mer å by på. Plassert vakkert nede ved Trondheimsfjorden er det et fint grillområde rett ved banen (forbi hull 9). Her står det to griller som man kan bruke, samt benker for å sitte på.

Her passer det perfekt å ta en matbit enten før man setter i gang, eller etter at man er ferdig med runden.