Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 12

Dagen før dagen var finværet kommet til Vikhammerløkka. Det ble kanskje ikke full varme med litt vind i tillegg, men solen skinte fint ned på de 15 som tok turen denne dagen.

Open

Kun to deltakere i openklassen denne dagen og best av disse ble Henning Ola Årbogen med en runde 1 kast under par. Fredrik Svebak måtte dermed se seg slått etter at han fullførte på 2 kast over par. 

Master menn

Fire av de litt eldre herrene tok turen ut i solen og det ble jevnt om 1. plassen denne gangen. Hans-Christian Ristad endte på -12 og slo dermed Torbjørn Dybsland med 1 kast. Tredjeplassen tok Roy Skogvold med sin runde på -4.

Nybegynner

Svein A. Skiri-Sørngård venter fortsatt på første motstander i nybegynner-klassen og fortsetter dermed å plukke seiere uavhengig av dagsformen. På dagens runde ble det 9 kast over par.

Gjester

8 gjester tok turen innom i finværet, nok et tegn på at været sterkt påvirker hvor mange deltakere vi har. Av disse var det Marius Rosendahl som fikk best resultat med -3 på sin runde. En gjest til må likevel nevnes og det er Simen Hopmo som dro til med en ace på sin runde, på hull 17 (altså hull 8). Tross acen spilte hullet som det 4. vanskeligste for dagen, som gjør acen desto mer imponerende.

Resultater fra runden