Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 13

Fredagene har vanligvis ikke vært like godt besøkt som mandagene, men i dag var det hele 18 stykk som spilte serierunde i det fine været nede på Løkka. I tillegg var det gledelig å se at enda flere brukte anlegget og kanskje finner noen av dem veien til klubben etter hvert? Mange fikk i alle fall litt informasjon om Malvik IL Disksport, og alle av dem er høyst velkommen!

Open

Kun to deltakere i Open denne gangen også, og der ble det jevnt om seieren. Henning Ola Årbogen stakk av med seieren etter en runde 3 kast under par. Kun et kast bak fulgte Tom Skarsvåg.

Master menn

I masterklassen var det tre deltakere som var innom og kastet og best av disse var Torbjørn Dybsland som dro til med en runde på 6 under par. Dermed ble det en imponerende uke for Torbjørn som slo sin egen pers på 18 hull på mandag, og så tangerte sin egen pers på 9 hull denne dagen. Andreplassen gikk til Hans Carsten Bøe, som gjorde sin debut i klubbens seriespill etter å ha meldt seg inn i klubben tidligere i år. Han gikk inn på 2 under par. Tredjeplassen gikk til Hans-Christian Ristad som gikk inn på 1 kast under par.

Master dame

Kanskje mest gledelig for dagen var likevel det faktum at vi igjen har aktivitet på damesiden. Elin Leirvik meldte seg inn i klubben litt tidligere i år, og fikk endelig kommet i gang med serierunder. Forhåpentligvis får hun også litt motstand utover sesongen. Elin gikk inn til 3 under par på dagens runde.

Gjester

Hele 12 gjester tok turen til Løkka i solskinnet og koste seg med en enkeltrunde. Best av disse var Hugo Taskila med sterke -7 etter 9 hull. Også her var det gledelig å se flere damespillere ta turen innom, 3 stykk for å være nøyaktig.

Resultater fra runden