Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 14

Så langt i årets seriespill har vi hatt 1 ace. Denne dagen kom det to til! Mens Magnus Hallan dro til med ace på hull 2, var det hull 7 som ble gjort unna på ett kast for Tobjørn Dybsland. Likhetene for de to stoppet forøvrig ikke ved at begge kunne notere en ace, begge endte også runden sin på samme resultat. Ytterlig ti spillere tok turen til Løkka på det som var en vindfull og tidvis våt dag.

Open

Fire spillere stilte til start i Open denne mandagen og det ble jevnt i toppen denne gangen. Både Tom Skarsvåg og Fredrik Svebak endte på 9 kast under par og delte dermed førsteplassen. Selv med en ace måtte dermed Magnus Hallan se seg slått med 6 kast under par på de 18 hullene.

Master menn

Om det var jevnt blant de fire spillerne i open, var det enda jevnere i master. Kun to kast skilte første og fjerdeplass og også her var det to som delte seieren. Tor Arne Martinussen og Hans-Christian Ristad gikk begge inn på 8 kast under par. Kun ett kast bak fulgte Roy Skogvold, mens den andre av dagens to ace-kastere Torbjørn Dybsland måtte slå seg til ro med fjerdeplassen.

Nybegynner

Fortsatt ingen konkurrenter for Svein A. Skiri-Sørngård, men det hindret ham ikke i å møte opp for nok en runde. Denne dagen ble det 4 kast over par på dobbelrunden.

Gjester

Kun tre gjester denne gangen. Været kan nok ha bidratt til det da det ikke nødvendigvis fristet så mange med både vind og regn. Av de tre som likevel tok turen var det Philipp Helle som hadde den beste runden med fire kast over par.

Resultater fra runden