Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 16

Så ble det godvær igjen! Da var det tid for å ta frem shortsene og ta seg et par runder med diskgolf nede på Vikhammerløkka. 18 spillere registrerte runden sin i seriespillet, men langt flere var innom og spilte både 1, 2 og flere runder. Et par av de uregistrerte rundene endte også med ace.

Open

Tre spillere i openklassen denne dagen og det ble tett kamp om seieren. Tom Skarsvåg sikret seieren med en birdie på siste hullet. Den sikret at runden endte på 8 kast under par, 1 kast foran Henning Ola Årbogen. Tredjeplassen tok Fredrik Svebak med 4 kast under par.

Master menn

Dagens beste runde kom i Masterklassen der Torbjørn Dybsland dro til med 10 kast under par. Det sikret da også seier på runden, 3 kast foran Roy Skogvold. Tredjeplassen tok Hans-Christian Ristad med 5 kast under par.

Master dame

Hyggelig var det å se at Elin Leirvik var tilbake igjen for dagens runde, og dermed sikret deltakelse i master dameklassen. Elins runde endte på 5 kast under par.

Nybegynner

Også nybegynnerklassen var representert denne runden der Svein A Skiri-Sørngård var tilbake for å sikre nok en seier. Dagens runde for Svein endte med 4 kast over par.

Gjester

I tillegg til de 10 klubbmedlemmene som stilte på runden, var det 8 gjester som tok seg et par runder rundt banen og registrerte resultat. Best av disse var Markus Krogstad som endte 9 kast under par.

Totalt 18 registrerte dobbeltrunder denne dagen altså, men langt flere uregistrerte runder. Det endte blant annet med to ace. Markus Krogstad skulle nok ønsket at hans ace på hull 7 kom på serierunden i stedet for de tre kastene han ble stående med. I tillegg kom det en ace på hull 3 fra en av de som ikke følte seg helt klar for seriespill enda, Sindre Andersen. Det var mye som tydet på at han kanskje skulle registrert runden likevel! Tittelen som «dagens ivrigste» må kanskje gå til Paul Bengt Larsen som kjørte ned på ATV og humpet seg bort til benkene ved hull 1 på krykker for å observere kastingen. Ryktene vil ha det til at han snart kan bytte ut krykkene og gipsen med gåskinne og da skal man ikke se bort ifra at det blir noen haltende runder rundt banen på ham.

Resultater fra runden