Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 18

Når godværet melder seg er det mange som finner veien til Vikhammerløkka. Slik var det også denne mandagen da solen skinte og flere våget seg ut i shorts tross at sommervarmen ikke helt var på plass enda. En ny ace ble det også, men dessverre uten skrytebilde av an som gjorde unna hull 9 på ett kast.

Open

Fire deltakere i openklassen og best av disse denne dagen var Tom Skarsvåg som fullførte runden på 10 kast under par, tross to bogeys. Like bak fulgte Fredrik Svebak med 8 kast under par, mens Magnus Hallan tok tredjeplassen med 4 kast under par.

Master menn

Det ble ekstremt jevnt i masterklassen denne dagen med bare 3 kast som skilte topp fra bunn blant de 5 som stilte til start. Torbjørn Dybsland stakk av med seieren alene med en runde på 8 kast under par, mens Roy Skogvold og Hans-Christian Ristad delte andreplassen bare ett kast bak.

Master Dame

Elin Leirvik er hittil i år eneste deltaker i master dameklassen og hun var tilbake for sin andre tellende runde denne mandagen. Som forrige mandag ble det en runde på 5 kast under par, 4 kast unna hennes bestenotering på dobbeltrunden.

Nybegynner

Også i nybegynnerklassen er det litt ensomt så langt i år og Svein A. Skiri-Sørngård venter fortsatt på motstand. Når man konkurrerer kun mot seg selv er det jo nettopp det man må gjøre og der leverte Svein ved å gå sin beste tellende dobbeltrunde til nå, med en runde på par. Vi gratulerer med ny pers!

Gjester

Det var i gjesteklassen at acen på hull 9 kom, og den var det Tony Aasgård som sto for. Han fullførte runden 11 kast under par men måtte se seg slått av Thom-Werner Øvrebø som dro til med 13 kast under par.

Resultater fra runden