Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 19

12 spillere fant veien til Vikhammerløkka denne dagen men dessverre ble det nok en gang nødvendig å stryke en spiller som dessverre ikke fant noen å gå med. Det er viktig at opplyse at når noen strykes på denne måten er det aldri ment som en mistillit til spilleren, men kun fordi reglene sier at man må gå minimum to i gruppe. Forhåpentligvis finner alle noen å gå med fremover så alle spilte runder blir tellende.

Open

Det var nettopp i Open at det dessverre måtte strykes en runde denne gangen. Tom Skarsvåg prøvde å få med seg noen, men måtte gå alene og noterte seg for 3 under par. 

Master menn

I masterklassen var det nok deltakere til å fylle pallen, og øverst blant disse sto Roy Skogvold som gikk de 9 hullene på -4 tross to bogeys. Andreplassen tok Hans Carsten Bøe med en runde 1 kast under par, mens mannen med skinne på foten, Paul Bengt Larsen hinket seg inn til en sluttsum 1 kast over par.

Master Dame

Elin Leirvik venter fortsatt på konkurrenter og fortsetter da å konkurrere mot seg selv i master dameklassen. Det var årets første enkeltrunde så dermed en slags årsbeste med 2 kast under par i regnværet. Elin spilte imidlertid noen sterke runder i gjesteklassen i fjor og har -6 som personlig rekord på enkeltrunde. Dermed er det noe å strekke seg etter.

Nybegynner

Det litt skiftende været hindret ikke Svein A. Skir-Sørngård i å tangere sin bestenotering på enkeltrunde med 1 kast under par. Dermed ble det en sterk uke for Svein som altså satte ny personlig rekord på dobbeltrunden på mandag.

Gjester

Det ble 6 gjester i det skiftende været og best av disse var Imre Buhaug med en runde på 6 under par.

Resultater fra runden