Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 22

Endelig var det på tide å finne frem shorten og t-skjorten for en solfylt runde på Løkka. Det har vært alt for få av disse i år og det har nok påvirket antallet som har funnet veien til banen. Denne solværsdagen var det 18 påmeldte, selv om et par av dem dessverre ikke fikk fullført runden.

Open

Det var fire påmeldte i openklassen for runde 22, men dessverre bare 2 av disse som fikk fullført runden sin. De leverte like godt identiske resultat med 8 kast under par. Dermed ble det full pott på både Henning Ola Årbogen og Fredrik Svebak. Magnus Hallan og Mats Paulsen fikk ikke fullført runden sin og ble dermed stående uten resultat.

Master menn

I masterklassen var det årsdebut for Oddbjørn Carlsen, og han dro like godt til med seier på første forsøk i år. Runden ble fullført på 10 kast under par, nok til å ha 3 kasts margin på de to som delta andreplassen, Hans Carsten Bøe og Tor Arne Martinussen.

Master dame

Elin Leirvik tok nok en runde alene i master dameklassen, men lot ikke det legge noe demper på humøret. Hun fullførte runden på 5 kast under par.

Nybegynner

Nok en spiller som fortsatt venter på konkurranse er Svein A. Skiri-Sørngård som er eneste deltaker så langt i nybegynnerklassen. Dermed er det bare å fortsette å spille mot seg selv og det ble bare et par kast bak personlig beste for Svein med 2 kast over par.

Gjester

Også i gjesteklassen var det flere påmeldte (7) enn det var som fullførte (6) denne dagen. Best av de som gikk alle 18 hullene var Markus Lille, som leverte dagens beste runde av alle deltakerne med 12 kast under par.

Resultater fra runden