Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 23

Denne fredagen ble det nok en solfylt runde med gode temperaturer. 15 stykk tok da turen til Vikhammerløkka for en runde rundt de 9 hullene. Blant dem var en av fjorårets seriemestere, som spilte sin første runde for året. I tillegg kom det en ace på runden fra en av gjestene.

Open

I openklassen var det akkurat mange nok til å fylle opp pallen denne dagen. Etter alle hadde spilt sine 9 hull var det Tom Skarsvåg som kunne stille seg øverst med en runde på 4 kast under par. Andreplassen tok Fredrik Svebak med 2 kast under par, mens Henning Ola Årbogen fulgte ett kast bak der.

Dame

I dameklassen var det årsdebut for fjorårets seriemester Theresa Ristad. I 2021 hadde hun ikke noen konkurrenter i dameklassen, noe som ifølge henne selv gjorde at hun følte at det var en hul seier. I år derimot har hun konkurranse i form av Kristin Dretvik Hultmann og i første møte mellom dem var det nettopp Kristin som stakk av med seieren. Hun leverte en runde på 1 kast under par, mens Theresa endte på 3 kast over par denne dagen.

Master menn

Det var i masterklassen at det var flest deltakere blant klubbmedlemmene denne dagen, med fire utøvere. Seieren denne dagen gikk til Hans-Christian Ristad som fullførte på fire kast under par. Andreplassen gikk til Hans Carsten Bøe med 2 kast under par, mens Torbjørn Dybsland tok tredjeplassen med ett kast over par.

Master dame

Mens det nå var to damer som kjempet om poengene i dameklassen, venter Elin Leirvik fortsatt på konkurrenter i årets master dameklasse. På en runde der Elin slet litt med å komme i gang, sikret hun en veldig god slutt som da endte med et resultat på 3 kast under par.

Gjester

I gjesteklassen var det Tony Aasgård som leverte dagens beste runde med 5 kast under par. Det var likevel Marius Berntsen som sto for dagens prestasjon med en ace på hull 3.

Resultater fra runden