Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 24

Mandagens runde ble et godt eksempel på hvordan trønderværet kan utvikle seg i løpet av en dag. Selv om dagen startet med sol og fint vær, var det tidvis både regn og torden denne dagen. Dermed ble det litt ulike forhold for de som deltok. Det kan nok også være litt av grunnen til at man hadde 20 påmeldte, 18 som dukket opp, og 17 som fullførte. Det siste skyldtes riktignok ikke været, men en skade underveis. Runden markerte også første gang i år at det var deltakelse i absolutt alle klassene!

Open

I openklassen har det i år som i fjor, i stor grad stått mellom Tom Skarsvåg og Fredrik Svebak. Da var det vel bare passende at de to delte førsteplassen denne dagen, begge med runder 8 kast under par. Henning Ola Årbogen har imidlertid vist at han har all intensjon om å gi dem konkurranse. Selv om dagens runde ga 3. plass, var han bare ett kast Tom og Fredrik, med en runde på 7 under par.

Dame

Fredagens årsdebut fristet tydeligvis til gjentakelse for Theresa Ristad. Denne gangen ble hun riktignok eneste deltaker i dameklassen og sikret da full pott poengmessig etter en runde på 6 kast over par.

Master menn

Også i masterklassen er det to stykk som kjempet om seieren i fjor (og endte opp med å dele den) som gjorde opp om seieren denne dagen. Denne gangen var det Roy Skogvold som leverte den beste runden (også av alle dagens utøvere) med 10 kast under par. Hans-Christian Ristad tok andreplassen sammen med Hans Carsten Bøe, med runder på 6 kast under par.

Master dame

Det var i master dameklassen at det dessverre ble en DNF etter at Elin Leirvik fikk problemer med ryggen underveis. Elin sto med 1 kast under par etter 10 hull, men måtte avslutte kastingen der. Hun gikk likevel ferdig runden uten å kaste, for å sikre at den andre utøveren i gruppen ikke skulle få sin runde strøket.

Gjester

5 av de 7 påmeldte gjestene møtte opp og fullførte sin runde. Beste runde leverte Trond Bakkeid med 8 kast under par. Han fikk også være vitne til at Ida Bakkeid dro til med en nydelig ace på hull 12 (altså hull 3)! Gratulerer til Ida, som da sørget for at hullet ble acet to runder på rad.

Resultater fra runden

Dagens gladeste?

Kanskje var det Ida Bakkeid som var mest fornøyd etter sin runde denne dagen. Hun dro til med en ace på hull 3 på andre runde rundt banen (altså hull 12). For Ida var dette hennes første ace noensinne. 

Ida gikk runden blant annet med ektemannen Trond Bakkeid, som kunne røpe at hun står så langt for 100 % av aceene dem to imellom.