Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 4

Årets andre runde (siden de to første ble avlyst) tok det seg litt opp i deltakelse. Kanskje var det delvis på grunn av at mandager er dobbelrunder, kanskje var det fordi påsken nesten var over, kanskje var det fordi været var enda bedre. Uansett var det 18 stykk som tok turen ned til Løkka for å kaste seg rundt banen i det nydelige vårværet. Masse sol og tosifret antall grader ble toppet med nesten vindstille forhold. Kanskje hadde tallet vært enda høyere om det ikke var turnering på Hemne samme dag, som nok trakk en del utøvere.

Nytt av året er at vi har en egen klasse for nybegynnere, og denne runden fikk den sin første representant. I tillegg var det spillere i både Open og Master menn, samt i gjesteklassen. Vi venter fortsatt på årets første damer til å delta, samt at juniorene melder seg til en tirsdags- eller torsdagsrunde.

Open

I Openklassen var det tre utøvere som stilte til start og det ble jevnt mellom to av de som kjempet om seieren sammenlagt i fjor. Fredrik Svebak gikk seierende ut av denne duellen med en personlig bestenotering av -9 på 18 hull. Like bak med -7 fulgte Tom Skarsvåg, mens Paul Bengt Larsen trosset en nylig operert fot og hinket seg inn til en runde på 2 kast under par.

Master menn

I masterklassen ble det også jevnt, der kun 1 kast skilte de tre øverste plassene. 1. plassen måtte deles mellom Torbjørn Dybsland og Hans-Christian Ristad som begge gikk inn på 8 kast under par. Kun 1 kast bak dem fulgte Roy Skogvold med -7.

Nybegynner

I tråd med vårt ønske med å inkluderre så mange som mulig har vi i år introdusert en egen klasse for nybegynnere. Først ute i denne klassen ble Svein A. Skiri-Sørngård som spilte sin runde på 6 kast over par. Forhåpentligvis får han konkurranse av flere utover sesongen.

Gjester

10 gjester tok turen og spilte 18 hull denne dagen og best av disse var Tobias Pedersen. Han dro til med -12 på 18 hull, et høyst respektabelt resultat så tidlig i sesongen.

Resultater fra runden