Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 5

Nok en runde med godvær ga 18 deltakere tross at det var fredag og bare 9 hull å spille. 7 klubbmedlemmer stilte til start, mens 11 gjester valgte å ta turen til Løkka for å starte helgen med noen kast på vår fine innspillsvennlige bane.

Open

I Openklassen ble det nok en gang Fredrik Svebak som stakk av med seieren etter at han spilte seg inn til en finfin runde på 5 under par. Tom Skarsvåg fulgte bare 2 kast bak, mens Henning Ola Årbogen tok tredjeplassen med en runde på 1 under par.

Master menn

I masterklassen var det Torbjørn Dybsland som viste at det å passere 40 slettes ikke er noe hinder for å levere gode runder. Torbjørn dro til med 6 birdies og 3 par på sine 9 hull, og dermed full pott poengmessig som belønning. Andreplassen gikk til Tor Arne Martinussen som gikk inn på -2, mens Paul Bengt Larsen endte på tredjeplass med 1 kast over par.

Nybegynner

Det ble ikke noe konkurranse for Svein A. Skiri-Sørngård denne runden heller, og dermed var full pott sikret så lenge han fullførte alle 9 hullene. Det gjorde han og endte på 2 kast over par.

Gjester

11 gjester denne gangen og Trond Bakkeid sanket flest birdies av disse og gikk inn til en runde 5 kast under par.

Resultater fra runden