Hopp til innholdet

Seniorserien

Serierunde 6

Det var litt gråere vær denne mandagen, og værmeldingen truet med litt regn her og der. Kanskje var det derfor kun 10 stykk tok turen til Løkka på en litt vindete dag med ensifret temperatur. Hva er det man sier, det finnes ikke dårlig vær…?

Open

3 openspillere trosset det litt trønderske vårværet og stilte til start. Etter å ha sett seg slått to runder på rad av Fredrik Svebak, var det Tom Skarsvåg som stakk av med seieren denne runden. Tom fullførte på 6 under par, og med 5 kasts margin ned til nettopp Fredrik. Henning Ola Årbogen var tredjemann som stilte og han endte på par etter en litt uheldig tur ut i OB på siste hullet.

Master menn

Det var masterklassen som kunne skryte av flest deltakere denne dagen med fire utøvere som stilte til start. Av disse var det Hans-Christian Ristad som stakk av med seieren etter en runde 9 kast under par. Andreplassen delte Paul Bengt Larsen og Tobjørn Dybsland, som begge endte 3 kast under par.

Nybegynner

Svein A. Skiri-Sørngård venter fortsatt på sin første konkurrent i nybegynnerklassen og kunne dermed sikre seieren enkelt med en runde 5 kast over par.

Gjester

Kun to gjester denne dagen, de to som man kan takke for at utkastfeltet på hull 4 i år ligger ganske så flatt og fint. I det interne oppgjøret mellom disse var det Mathias Johansen som stakk av mede seieren med en runde på 7 kast under par.

Resultater fra runden