Hopp til innholdet

Med at vi har fått inn flere premier, drar vi til med en liten konkurranse der det er premier til beste bilde i tre forskjellige kategorier! Her kan man vinne fruktkurv, en værstasjon, eller en noe innspilt Kastaplast Reko med Ørland Frisbeeklubbs Hoggorm-trykk! Premiene er donert av Coop Obs City Lade og Tomas Bekkavik.

Krav for å delta?

Konkurransen er åpen for alle som deltar eller er tilstede under Vikhammerløkka Ace Race 2022. For å delta må du:

  • følge malvikildisksport på instagram
  • legge ut bilde å din instagramkonto i løpet av søndag 21.08
  • tagg bildet med #malvikildisksport og #vikhammerlokkaacerace2022
  • legge til Vikhammerløkka Diskgolfpark som sted.

 

Det er tre kategorier man kan vinne. Disse er beskrevet under. Ditt bilde vurderes i alle de kategoriene der det er relevant. Man kan med andre ord vinne alle tre med ett og samme bilde. Vinnerne publiseres mandag 22.08.
 
Juryen består av Tomas Bekkavik (fotograf) og Hans-Christian Ristad (hobbyfotograf)

Kategori 1 - Gruppebilde

Bildet må være av en av gruppene som deltar. Det trenger ikke å være din egen. Man må ikke være oppstilt på noen spesiell måte. Her kan man overbevise med estetikk, humor eller orginalitet. Minst en av kurvene eller utkastfeltene må være synlig i bildet.

Premie - Fruktkurv gitt av Coop Obs! City Lade

Kategori 2 - Vær

Bildet må inneholde enten en eller flere deltakere på banen, eller minst en kurv. Her ser vi etter et bilde hvor været er et viktig element. Her ser vi i utgangspunktet etter noe estetisk, men humor eller orginalitet kan også vinne over dommerne i denne kategorien.

Premie - Værstasjon gitt av Coop Obs! City Lade

Kategori 3 - Hoggormperspektiv

Normalt ville man vel kalt det froskeperspektiv, men siden det er en hoggorm på disken så improviserer vi litt. Dette bildet må altså være tatt fra bakkenivå. Det er eneste kriterier. Vi vil se verden fra bakkenivå. Orginalitet blir vektlagt, men også her kan humor eller estetikk veie tungt.

Premie - Kastaplast Reko gitt av Tomas Bekkavik