Hopp til innholdet

Nesten et helt år etter at den første serierunden ble spilt på Vikhammerløkka Diskgolfpark var det endelig på tide med offisiell åpning av banen. I 2021 ble det besluttet å utsette åpningen på grunn av pandemien.

Dessverre ble ikke været helt som en skulle ønske med både sterk vind og nedbør i form av tidvis snø, tidvis regn og tidvis hagl. Ikke akkurat det våret en ønsker seg når en inviterer til utendørsaktivitet, men været får man ikke gjort så mye med.

Den offisielle åpninge var det ordfører Trond Hoseth og avdelingsleder Hans-Christian Ristad som sto for.

Ordføreren klippet snor og kastet disk

Åpningen startet med en liten tale fra avdelingsleder Ristad, som takket både sponsorene som gjorde det mulig å få satt opp banen, og kommunen som ga oss mulighet til å bruke området.

Deretter var det ordfører Hoseth sin tur å si noen velvalgte ord, klippe snoren for å erklære banen åpnet, samt kaste det første kastet fra utkastfeltet. Alt dette kan man se i videoen under.

Etter at banen var åpnet, ble ordføreren med rundt på en runde sammen med fire av klubbens medlemmer. Der viste Hoseth at han hadde noe talent, og vi regner med han holder løftet om å stikke innom Vikhammerløkka for å spille flere ganger.

Noen bilder fra runden: